След като певицата Белослава бе спряна от полицията, заради  шофиране

...
След като певицата Белослава бе спряна от полицията, заради  шофиране
Коментари Харесай

След скандала: Белослава отиде на море с мъжа си и дъщеря си

След като певицата Белослава бе спряна от полицията, заради  шофиране след приложимост на алкохол, се подвигна доста звук.

И това е обикновено, поради обстоятелството, че броят на жертвите на произшествия непрекъснато пораства. А една от аргументите за случаите на пътя, е точно използването на алкохол, както и на неразрешени вещества.
                             

Та след случая се заприказва, че Белослава имала проблеми с половинката си и видиш ли, тъкмо поради това си разрешила да се качи в колата откакто е използвала алкохол.

Оказва се обаче, че певицата няма никакво желание да се развежда.

Пред време, пред " България Днес “, нейният брачен партньор отхвърли да се разделя с жена си.

" Не се развеждаме с Белослава! Това са цялостни измислици! ". Художникът добавя още, че двамата са дружно 27 години и си пожелава още най-малко толкоз да бъдат един до друг.

Доказателство за това е морска фотография на фамилията, две седмици след купона във връзка рождения ден на Белослава, на който тя се качи пила в автомобила си.

" Не знам кой ги пуска тези клюки и с каква цел. Може би тъй като сме известни ", разяснява още Йонов слуховете за развода.

" С Белослава сме доста сплотени. Никога пред нас не е стояла вероятността за бракоразвод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се бракосъчетавам, нито брачната половинка ми има някаква връзка. Истината е, че сме извънредно задружни и в този момент сме дружно на море ", показа мъжът на поп звездата.

  " Преди 10 години отново писаха, че се разделяме. Не познаха "...

Евгени Йонов разкрива още, че във съдбовната вечер, когато известната му брачна половинка е била хваната да кара с 1,5 промила алкохол, тя е била доста обезпокоена, тъй като на сутринта предстояла интервенция на майка й Анета Сотирова.

Двамата с Белослава се познават още от деца, тъй като родителите им са фамилни другари. Стават гаджета, когато певицата е студентка във втори курс.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР